وب سایت مدارس علامه طباطبایی

وب سایت مدارس علامه طباطبایی

www.monazam.ir/show/?id=4

کد مطلب : 4  

وب سایت مدارس علامه طباطبایی (از مدارس برجسته و پیشرو ایران) توسط توسعه نرم افزار منظم طراحی و اجرا شده است و عملیات توسعه آن نیز به عهده توسعه نرم افزار منظم است.

توسعه نرم افزار منظم

monazam.ir  

نسخه ویژه چاپ

powered by : www.monazam.ir


 

 

وب سایت مدارس پسرانه علامه طباطبایی شهر تهران، که یکی از بزرگترین سایت ها در میان مدارس ایران از نظر حجم مطالب، بازدیدکننده، رنک، میزان جستجو و ... هستند توسط مهندس طالبی مدیر توسعه نرم افزار منظم طراحی و اجرا شده است. مدارس علامه طباطبایی با استفاده از نرم افزار ویژه آموزشی آزمون منظم و وب سایت، از سال 1383 پیشرو در مباحث هوشمند سازی مدارس و استفاده از فن آوری های نوین در آموزش بوده اند. در واقع مدارس علامه طباطبایی از آغاز کنندگان بحث هوشمند سازی مدارس و استفاده از دانش IT در مدارس هستند.

مدارس علامه طباطبایی همانطور که در وب سایت آن می توانید مشاهده نمایید یکی از پیشرو ترین مدارس ایران در زمینه ارائه خدمات وب و آموزش از راه دور (وب سایت های دانش آموزی) هستند. وب سایت مجتمع علامه طباطبایی (www.atcce.com) هم اکنون در روز های پربازدید خود (فصل امتحانات، دی و خرداد) ارائه دهنده خدمات گوناگون مانند نمونه سوالات و مطالب و مقالات آموزشی به بیش از 50 هزار بازدید کننده روزانه است. 

 

وب سایت مدارس علامه طباطبایی (شامل دبستان، مدرسه های راهنمایی و دبیرستان های علامه طباطبایی) با دارا بودن حدود 400 هزار صفحه ایندکس شده در گوگل شامل بیش از 10 هزار صفحه نمونه سوال، بیش از 3000 مطلب و مقاله علمی و بیش از 5000 صفحه اطلاعاتی درباره مدارس علامه طباطبایی و ... است. این وب سایت با میانگین بازدید 10 تا 11 صفحه برای هر بازدید کننده و Bounce Rate کمتر از 30 درصد، رنک 4 گوگل و رتبه 270 الکسا در ایران (در فصل پر بازدید خود)، در حال حاضر پر بازدیدترین و معتبر ترین وب سایت در بین وب سایت های مدارس ایران است.  صفحه آنالایتکس گوگل برای وب سایت مدارس علامه طباطبایی که در فایل های ضمیمه می توانید آن را مشاهده نمایید، اطلاعات مناسبی را در اختیار شما قرار می دهد. 

تقریبا هیچ جستجوی مرتبط با وب سایت مدارس علامه طباطبایی وجود ندارد که این سایت در 5 گزینه اولیه نمایش داده شده در گوگل جزو آن نباشد. به عنوان مثال، شما می توانید این عبارت ها را در گوگل جستجو کنید : 

بانک سوال (شماره 1 در گوگل)

 نمونه سوال اول راهنمایی (شماره 1 در گوگل)

نمونه سوال دوم راهنمایی (شماره 1 در گوگل)

... .

نمونه سوال چهارم دبیرستان (شماره 1 در گوگل)

تمام عبارات فوق با اضافه کردن درس مانند شیمی، فیزیک، ریاضی، و ... در تمام حالت ها شماره 1 در گوگل : 

نمونه سوال ریاضی اول دبیرستان و ..... 

.... 

....

البته در مورد مطالب و مقالات علمی، اشخاص (نویسندگان مقالات در سایت) و ... نیز این وب سایت همواره جزو 5 گزینه اول نمایش داده شده توسط گوگل است. 

تمام پروسه بهینه سازی وب سایت برای موتور های جستجو و طراحی موتور های ویژه سایت برای بهبود عملکرد سایت در زمینه SEO توسط توسعه نرم افزار منظم طراحی و اجرا شده اند. در اجرای پروسه بهینه سازی وب سایت برای موتور های جستجو،  قانون "یک بار برای همیشه در جایگاه یکم" رعایت شده است. یعنی بر خلاف بسیاری از روش ها که به سرعت یک سایت را به صفحه اول جستجو های موتورهای جستجو هدایت می کنند و پس از مدت کوتاهی این جایگاه از دست می رود، از روش هایی استفاده شده است که با وجود اینکه مدت زمان اجرای آنها کمی طولانی (بیش از یک سال) بوده است، هم اکنون بیش از 5 سال است که صفحه اول موتور های جستجویی مانند گوگل در تسخیر نتایج موجود در وب سایت مدارس علامه طباطبایی است. 

 نگاهی به نتایج ارائه شده توسط Google Analytics درباره میزان بازدید های وب سایت مدارس علامه طباطبایی گویای نکات بسیاری در طراحی و اجرای این وب سایت عظیم خواهد بود (به فایل های ضمیمه مراجعه نمایید)

 

 

 

فایل های ضمیمه :

اطلاعات کلی بازدیدکنندگان وب سایت مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی

http://monazam.ir/show/file/?AID=4&FID=4

اطلاعات کلی بازدیدکنندگان وب سایت مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی

در تصویر مشاهده می کنید که وب سایت مدارس علامه طباطبایی حد فاصل سال های 2008 تا آگست 2012 حدود 7 میلیون بار توسط حدود 3 میلیون 600 هزار نفر باز شده است. این تعداد بازدیدکننده در این مدت بیش از 57 میلیون صفحه (بله!، 57 میلیون صفحه) را در وب سایت مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی مشاهده کرده اند. به طور متوسط هر بازدیدکننده حدود 6:37 در سایت مجتمع به جستجو می پردازد و در طول این مدت به طور متوسط 8.3 صفحه را در سایت مورد مشاهده قرار می دهد. این اعداد، به اعتقاد کارشناسان، اعداد بسیار خوبی برای یک وب سایت هستند. به آمار فوق می توانید آمار 31 درصدری خروج ناگهانی از سایت (Bounce Rate) که مربوط به جستجو های غیر مرتبط است را نیز اضافه کنید (درصد خروج ناگهانی اگر زیر 60 درصد باشد عدد مناسبی است و عدد 30 درصد یک عدد عالی به حساب می آید). همچنین 45 درصد بازدید مجدد وب سایت به این معنی است که وب سایت مجتمع علامه طباطبایی با توجه به کیفیت بالای مطالب آن باعث می شود در حدود نیمی از بازدید کنندگان مجداً به وب سایت مراجعه نمایند. آمار بیش از 30 درصد آمار خوبی است و 45 درصد بازگشت مجدد به سایت آماری بسیار خوب به حساب می آید. در نمودار، نقاط خیز، مربوط به فصل امتحانات (دی و خرداد) است که تعداد بازدید به بیش از 50 هزار نفر در روز و رتبه الکسای سایت به 270 (و اخیرا به 159) در ایران می رسد.

نمودار تعامل بازدیدکنندگان با وب سایت مجتمع علامه طباطبایی

http://monazam.ir/show/file/?AID=4&FID=7

نمودار تعامل بازدیدکنندگان با وب سایت مجتمع علامه طباطبایی

در نمودار تعامل، مشخص است که 57 درصد بازدیدکنندگان بیش از 1 دقیقه در سایت مجتمع به جستجو و مشاهده صفحات می گردازند. برای یک سایت معمولی، 30 درصد عددی خوب است و 57 درصد عددی عالی به حساب می آید. توجه داشته باشید که همین عدد برای نه ماهه دی 1390 تا خرداد 1391، حدود 80 درصد و در طول خرداد 1391 به بیش از 88 درصد رسیده است که اعدادی مافوق ارقام معمول برای سایت های مشابه هستند.

اطلاعات بازدیدکنندگان وب سایت مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی

http://monazam.ir/show/file/?AID=4&FID=8

اطلاعات بازدیدکنندگان وب سایت مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی

تمام اطلاعات مربوط به بازدیدکنندگان مانند اینکه از چه Browserی استفاده می کنند، دارای چه Screen Resolutionی هستند، از چه دستگاه هایی برای مشاهده وب سایت استفاده می شود (PC-iPad-Mobile-...) به دقت و به صورت دائمی توسط تیم فنی توسعه نرم افزار منظم تحت نظارت کامل قرار دارد. به این ترتیب دائما در حالت های مختلف وب سایت مورد بررسی قرار می گیرد تا اگر در جایی اشکالی دیده شود (هنگام نمایش سایت در دستگاه ها و رزولوشن ها و براوزر های مختلف) سریعاً نسبت به رفع آن اقدام شود.
در نمودار مشخص است که حدود 67 درصد بازدیدکنندگان وب سایت مجتمع علامه طباطبایی از IE Explorer، حدود 20 درصد از فایرفاکس و حدود 5 درصد از کروم استفاده می کنند (البته در تابستان 1391 آمار کروم با افزایش زیادی روبرو بوده است و در حال حاضر حدود 20 درصد بازدید ها با کروم صورت می گیرد). در سال 1389 که کروم نیز درصدی از بازدیدکنندگان را به خود اختصاص داد سریعا تمام سایت با کروم مورد مشاهده قرار گرفت و ایراداتی که در سایت دیده می شد (هنگام نمایش مطالب، جابجایی ناصحیح عکس ها و ...) سریعا مورد اصلاح قرار گرفت. این گزارشات معمولاً به صورت ماهیانه، سه ماه یکبار و سالیانه مورد مطالعه و بررسی قرار می گیرد.

نمودار گردش بازدیدکنندگان در وب سایت مجتمع علامه طباطبایی

http://monazam.ir/show/file/?AID=4&FID=9

نمودار گردش بازدیدکنندگان در وب سایت مجتمع علامه طباطبایی

این نمودار به ما می گوید که بازدیدکنندگان با توجه به کشور محل اقامت، از چه صفحاتی وارد سایت می شوند، بعد از آن چه صفحاتی مورد توجه قرار می گیرد و ....
تحلیل این اطلاعات به تولید کنندگان محتولا کمک می کند که محتوای مناسب را بر اساس منطقه جغرافیایی و همچنین نحوه عبور بازدیدکنندگان مختلف در بخش های مختلف سایت طراحی و برنامه ریزی کنند.

منبع ایجاد ترافیک (بازدیدکننده) برای وب سایت مدارس علامه طباطبایی

http://monazam.ir/show/file/?AID=4&FID=10

منبع ایجاد ترافیک (بازدیدکننده) برای وب سایت مدارس علامه طباطبایی

این نمودار که یکی از مهمترین نمودار ها برای هر وب سایتی است، برای وب سایت مدارس علامه طباطبایی نشان می دهد که حدود 75 درصد بازدیدکنندگان از طریق موتور های جستجو (حدود 95 درصد این تعداد از طریق گوگل)، حدود 16 درصد به صورت مستقیم و با وارد کردن نام سایت در Address Bar یا از طریق Bookmark یا Favorite و حدود 9 درصد هم از طریق لینک های موجود در سایت های دیگر به وب سایت مدارس علامه طباطبایی مراجعه می کنند.
در مدت مشخص شده (2008 تا 2012) حدود 5 میلیون نفر از وب سایت مدارس علامه طباطبایی فقط با استفاده از جستجو در گوگل بازدید کرده اند (البته امار کلی مربوط به سال 2004 تا 2012 حدود 6 میلیون نفر است).

تبلیغات ریالی و سنتی در گوگل برای وب سایت مجتمع علامه طباطبایی

http://monazam.ir/show/file/?AID=4&FID=11

تبلیغات ریالی و سنتی در گوگل برای وب سایت مجتمع علامه طباطبایی

این نمودار نشان می دهد که در طول تاریخ ساخت وب سایت مجتمع علامه طباطبایی هرگز حتی یک ریال (یک سنت!) هم برای آوردن بازدیدکننده از طریق موتورهای جستجو هزینه نشده است. اخیراً بسیاری از وب سایت ها با پرداخت هزینه های هنگفت و میلیونی توسط واسطه ها سعی می کنند در تبلیغات کناری و حتی داخل نتایج گوگل ظاهر شوند. آمار 5 میلیون بازدید کننده ی گوگلی وب سایت مجتمع وقتی جالب می شود که مشخص شود حتی یک سنت هم برای این کار هزینه نشده است و هیچ بازدید کننده ای با "تبلیغات" وارد سایت مجتمع علامه طباطبایی نشده است و تمام بازدیدکنندگان فعلی آن نتیجه طراحی صحیح وب سایت از نظر اصول SEO و همچنین از نظر کد ها، سرعت سایت، سرور مناسب آن، محتوای خوب و قابل قبول آن و اعتماد بازدیدکنندگان به آن است.

نمای صفحه اول وب سایت مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی

http://monazam.ir/show/file/?AID=4&FID=12

نمای صفحه اول وب سایت مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی

با توجه به وجود اطلاعات بسیار زیاد در وب سایت مجتمع علامه طباطبایی شامل اخبار و اطلاعیه ها، ثبت نام های آزمون های ورودی، نشریات، مطالب و مقالات علمی و آموزشی و .... طراحی صفحه و Director ها به گونه ای انجام شده است که بازدیدکنندگان بتوانند به بخش های مختلف دسترسی داشته باشند.
هرچند اشکال کلی "سلوغی بیش از حد" در این وب سایت هم مشاهده می شود، اما با توجه به وجود حدود 400 هزار صفحه ایندکس شده در این سایت برای دسترسی به بخش های مختلف، شرایط حاضر شرایط بسیار پیچیده ای به حساب نمی آید و بازدیدکنندگان به راحتی می توانند به بخش های مختلف دسترسی داشته باشند.

نمای صفحه بانک سوالات مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی

http://monazam.ir/show/file/?AID=4&FID=13

نمای صفحه بانک سوالات مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی

بانک سوالات مدارس علامه طباطبایی در حال حاضر جامع ترین، به روز ترین و کامل ترین بانک سوالات در بین وب سایت های مدارس ایران است. حضور بیش از 50 هزار بازدیدکننده روزانه در این بخش باعث شده است که برنامه ایجاد یک وب سایت اختصاصی برای بانک سوالات این مجتموعه برای سال تحصیلی 92-91 در دست اجرا باشد. وب سایتی که ایجاد خواهد شد، کاملترین و تکنیکی ترین وب سایت بانک سوالات در ایران خواهد بود.

نمایی از صفحات داخلی وب سایت مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی

http://monazam.ir/show/file/?AID=4&FID=14

نمایی از صفحات داخلی وب سایت مجتمع فرهنگی آموزشی علامه طباطبایی

صفحات داخلی سایت شمال تمام مطالب، مقالات علمی، نمونه سوالات، بخش روانشاناسی و ... است. در طراحی صفحات، مهمترین فاکتوری که مد نظر بوده است سرعت بارگزاری صفحات به خصوص برای اینترنت های کند ایران بوده است.

نمایی از صفحه ورودی بخش پژوهش مجتمع علامه طباطبایی

http://monazam.ir/show/file/?AID=4&FID=15

نمایی از صفحه ورودی بخش پژوهش مجتمع علامه طباطبایی

در مجتمع علامه طباطبایی، واحد ادونس و بخش پژوهش یکی از واحد های مهم آن هستند. گواه آن نیز حضور همه ساله دانش آموزان مدارس علامه طباطبایی در المپیاد های جهانی و مرحله دوم کشوری و مدال آوری آنان است به شکلی که از سال 1383 تا کنون همه ساله علاوه بر تعداد 20 تا 30 دانش آموز قبولی مرحله دوم المپیاد کشوری، هر سال یک یا چند مدال جهانی نیز به دانش آموزان این مجموعه تعلق داشته است.

کتابخانه مجازی واحد پژوهش

http://monazam.ir/show/file/?AID=4&FID=16

کتابخانه مجازی واحد پژوهش

یک کتابخانه جامع علمی در واحد پژوهش وجود دارد که کتاب های روز به صورت PDF برای دانش آموزان واحد ادونس در آن قرار داده شده اند.

دیکشنری (فرهنگ  لغات) فارسی به انگلیسی و برعکس

http://monazam.ir/show/file/?AID=4&FID=17

دیکشنری (فرهنگ لغات) فارسی به انگلیسی و برعکس

یک دیکشنری کامل و جامع فارسی به انگلیسی و بالعکس که به صورت کامل با تکنولوژی Ajax نوشته شده است. این دیکشنری توسط دانش آموزان برای ترجمع متون فارسی به انگلیسی و بالعکس مورد اتفاده قرار می گیرد.

معنی کلمات درسی

http://monazam.ir/show/file/?AID=4&FID=18

معنی کلمات درسی

معنی کلمات درسی تمام کتاب های فارسی، انگلیسی و عربی در این بخش گرد آوری شده است که کمک شایانی به دانش آموزان جهت تسریع در یافتن معانی واژگان می کند.

نمایی از بخش دانش آموزی وب سایت مجتمع علامه طباطبایی

http://monazam.ir/show/file/?AID=4&FID=19

نمایی از بخش دانش آموزی وب سایت مجتمع علامه طباطبایی

مدارس علامه طباطبایی از سال 1383 دارای وب سایت ویژه دانش آموزی هستند. در این بخش علاوه بر گرد آوری اطلاعات فردی دانش اموزان و نگهداری سوابق آنان، امکان استفاده از بخش های پژوهش و ... نیز فراهم است.

مشاهده نتایج توسط دانش آموزان، اولیا و  مسئولین آموزشی

http://monazam.ir/show/file/?AID=4&FID=20

مشاهده نتایج توسط دانش آموزان، اولیا و مسئولین آموزشی

بخش دانش آموزی و به خصوص بخش نمایش نتایج وب سایت مدارس علامه طباطبایی از سال 1383 تا کنون بهترین نمونه در بین تمام وب سایت ها مدارس ایران بوده است. با نگاهی به گزارشات و اطلاعات این بخش می توانید به این مهم پی ببرید. نکته مهم این است که ای خدمات به صورت دائم وجود دارند و روزانه به روز یا Update می شوند. این به روز رسانی، از سال 1383 آغاز شده است و تا کنون ادامه دارد. مهمترین تفاوت این مدارس با مدارس مشابه که جرقه هایی در آنها در این زمینه شکل گرفته است، همین به روز بودن آن از سال 1383 تا کنون است.